Mane 'n tail shampoo

Ik heb zo ongeveer genoeg shampoo’s in huis om een heel leven (of tenminste een klein jaar) mee door te komen. Een shampoo bijkopen is dus eigenlijk vrij nutteloos en kortgezegd gewoonweg geldverspilling omdat ik er zoveel goeie in huis heb. Toch kon ik me enkele weken geleden niet inhouden en bestelde ik me er eentje via internet… en wat voor één!

Via een collega kwam ik  het bestaan van Straight Arrow’s Mane ‘n Tail shampoo te weten. Een shampoo voor paarden. Say what?! Een kleine zoektocht op het internet vertelt meteen heel wat meer over de geschiedenis van de shampoo. Blijkbaar is de mane ‘n tail shampoo inderdaad een paardenshampoo. Paardenbaasjes ontdekten echter dat wanneer ze de shampoo op hun eigen haar gebruikten hun haardos er glanzender en voller uitzag. Bovendien zou hun haar er ook sneller van gaan groeien.

Toen dit aan de oren kwam van het bedrijf dat de shampoo maakt besloten zij meteen een versie voor mensenlijk gebruik op de markt te brengen, met een andere PH, die geschikt is voor menselijk haar. Niet echt meer paardenshampoo dus, maar close enough

Voor ik me een fles Mane ‘n Tail aanschafte checkte ik nog even make-up alley, waar de shampoo ook verschillende rave-reviews kreeg. Ik moest en zou dus een fles kopen. Ondertussen heb ik ‘m in huis en al enkele keren uitgetest, en ik ben onder de indruk. Mane ‘n Tail ruikt lekker (een frisse gleur, beetje citrus, beetje plantaardig, niet zwaar geparfumeerd), zorgt dat m’n haar proper gewassen is na afloop en zorgt inderdaad voor extra glans. Of hij m’n haar ook extra snel laat groeien, daar heb ik nog geen idee van, wegens: nog niet lang genoeg getest. Maar vermits ik nog steeds verwoede pogingen aan het doen ben om m’n haar lang te krijgen wacht ik in spanning af.

Straight Arrow Mane ‘n Tail shampoo kan je op Ebay en Amazon bestellen!

Valerie Wauters

5 Comments

  1. Grappig, een tijd geleden was er op de keuringsdienst van waarde oid een item wat ging over dit product, schijnt niets anders in te zitten dan in gewone shampoo,.. maar goed, als het zijn werk maar doet ;)

Leave a Reply